Δωρεάν επικοινωνία για αυτές τις δύσκολες μέρες

Δωρεάν επικοινωνία για αυτές τις δύσκολες μέρες

Προσφορές από τις ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών για το καταναλωτικό κοινό.

Συντάκτης: Deasy @ 01.07.2015

Δωρεάν επικοινωνία παρέχουν οι τρεις μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι της χώρας μας αυτές τις μέρες στους καταναλωτές, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν απρόσκοπτα τις επιπλέον τηλεπικοινωνιακές ανάγκες που ενδεχομένως έχουν παρουσιαστεί.

Ειδικότερα, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών οι Cosmote, Vodafone (και hellas online) και Wind παρέχουν:

Cosmote  

Σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν:

•             400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και

•             400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet

Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου (μετά τις 17.00) μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Vodafone

•             σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

•             σε όλους τους συνδρομητές hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

•             σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Wind

Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες (για τους εταιρικούς συνδρομητές ενεργοποιείται αυτόματα), καθώς και συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής WIND & Q και περιλαμβάνει:

•             1500 λεπτά ομιλίας προς όλους

•             1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet

Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα και ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Ενεργοποίηση προσφοράς:

Συνδρομητές W, WIND to ALL & καρτοσύνδεσης, WIND triple play. Αποστολή 1500 ΝΑΙ στο 1284

Υπόλοιποι συνδρομητές συμβολαίου. Αποστολή 1500 ΝΑΙ στο 1202

Συνδρομητές καρτοκινητής WIND, F2G & Q. Αποστολή 1500 ΝΑΙ στο 12000