Νέο 2play επαγγελματικό πρόγραμμα από τη Cyta

Νέο 2play επαγγελματικό πρόγραμμα από τη Cyta

Συντάκτης: Deasy @ 24.03.2015

Ένα νέο double play πακέτο για επιχειρήσεις, το «2play Επιχειρηματικό προς Όλους», παρουσίασε η Cyta. Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας έχει ως βασική ιδιαιτερότητα ότι ο επιλεγμένος χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ελεύθερα προς όλους: εθνικά σταθερά και κινητά καθώς και σταθερά διεθνών προορισμών, ενώ ο χρόνος ομιλίας, αναλόγως αναγκών, μπορεί να επιλεγεί από τους πελάτες μία ή και πολλαπλές φορές, «χτίζοντας» έτσι το δικό τους προϊόν.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ακόμη η δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρόνων ομιλίας, χωρίς χρέωση, όσες φορές θελήσει ο πελάτης κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του, ακόμη και κάθε μήνα. Η προσθαφαίρεση χρόνων ομιλίας γίνεται, απλά, με ένα τηλεφώνημα του πελάτη στο 13878.  Επιπλέον, ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα ταχυτήτων έως 24Mbps, ο πελάτης μπορεί με μικρή, πρόσθετη χρέωση να κάνει αναβάθμιση σε ταχύτητες VDSL.

Τέλος, η Cyta επιβραβεύει τους πελάτες που επιλέγουν συμβόλαια άνω των 12 μηνών, με σταθερές εκπτώσεις οι οποίες εφαρμόζονται τόσο στο μηνιαίο πάγιο όσο και στο τέλος ενεργοποίησης, το οποίο μπορεί και να μηδενιστεί, αναλόγως διάρκειας συμβολαίου.

Το πάγιο του βασικού προγράμματος ξεκινά από 21 ευρώ/μήνα, ενώ το κόστος των διαθέσιμων προγραμμάτων χρόνου ομιλίας φθάνει τα 4 ευρώ για 300 λεπτά και τα 7 ευρώ για τα 600 λεπτά.