Νέες Facebook κάμερες από την Kodak

Νέες Facebook κάμερες από την Kodak

Συντάκτης: Φανούρης Δρακάκης @ 10.01.2012

Εκεί που ήταν έτοιμη να υποβάλλει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της η Kodak κάνει την έκπληξη -και αισθητή την παρουσία της στην CES- ανακοινώνοντας νέα προϊόντα. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέες ψηφιακές φωτογραφικές που παρέχουν τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού των λήψεων στο Facebook, αλλά και δύο ακόμα εφαρμογές που επίσης αφορούν το μεγάλο online κοινωνικό δίκτυο.

H Easyshare Wireless Camera M750 που διαθέτει Wifi και μέσω σχετικής εφαρμογής που αφορά smartphones (iPhone, Android, Blackberry) o κάτοχός της μπορεί να στείλει της φωτογραφίες που τραβάει σε ένα οποιοδήποτε email λογαριασμό, στις υπηρεσίες Kodak All-in-One Printers και Kodak Gallery αλλά και στο Faceboook. Από την άλλη πλευρά, η Playfull Dual Camera προσφέρει βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p και μέσω του πλήκτρου Kodak Share, ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook, το YouTube αλλά και να τις στείλεί επίσης μέσω email.

Όσον αφορά τις Facebook εφαρμογές, με το My Kodak Moments app ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφικά άλμπουμ από τα αντίστοιχα του Facebook, ενώ με το Kodak Photo Collage Print app να εκτυπώσει φωτογραφικά κολάζ από τις φωτογραφίες του στο Facebook.