Αυτό είναι το OnePlus 6

Αυτό είναι το OnePlus 6

Συντάκτης: Deasy @ 17.05.2018

Για μια ακόμη φορά η OnePlus έρχεται να αποδείξει ότι κατέχει το μυστικό της δημιουργίας μιας κορυφαίας από κάθε άποψη συσκευής, συμπιέζοντας το κόστος αγοράς της αρκετά κάτω από τις ανταγωνιστικές προτάσεις.

To OnePlus 6 αποτελεί την καλύτερη πρόταση που έχει παρουσιάσει ποτέ η κινέζικη εταιρεία, διαθέτοντας πλήθος χαρακτηριστικών από το «ψηλότερο ράφι». Ειδικότερα, η συσκευή υιοθετεί τις τάσεις της αγοράς με τη νέα αναλογία οθόνης 19:9, με το μέγεθός της να φθάνει τις 6,28 ίντσες, προσφέροντας άπλετο χώρο στο χρήστη. Μάλιστα, η οθόνη υιοθετεί και την εγκοπή στο πάνω μέρος της, μία «σχεδιαστική παράβαση» που αρχικά είδαμε από την Apple στο iPhone X αλλά σταδιακά βλέπουμε ότι περνάει σε όλο και περισσότερους κατασκευαστές, οι οποίοι τουλάχιστον μειώνουν το μέγεθός της (Huawei, Honor, OnePlus).

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το OnePlus 6 ενσωματώνει τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB ή 8GB, ενώ τρεις είναι οι επιλογές και στον αποθηκευτικό χώρο (64GB, 128GB, 256GB). Στην πίσω πλευρά έχει τοποθετηθεί σε κάθετη διάταξη διπλή κάμερα 20ΜΡ και 16ΜΡ με διάφραγμα f1.7, με τον αισθητήρα τους να είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον αντίστοιχο στο προηγούμενο μοντέλο, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής slow motion video διάρκειας ενός λεπτού στα 480 καρέ το δευτερόλεπτο. Από την άλλη πλευρά, η selfie κάμερα δίνει επίσης ανάλυση 16ΜΡ. Σε ότι αφορά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 6 προσφέρει και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, όπως επίσης και αναγνώριση προσώπου.

Η νέα συσκευή της OnePlus θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 519 ευρώ και να φθάνει τα 619 ευρώ για την έκδοση με RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB.