Η Beat θέλει να κάνει την Αθήνα hub

Η Beat θέλει να κάνει την Αθήνα hub

Συντάκτης: Deasy @ 27.03.2018

Ένα χρόνο μετά την εξαγορά της (Taxi)Beat από την My Taxi του ομίλου της Daimler, ο Νίκος Δρανδάκης, συνιδρυτής της εταιρείας που άλλαξε τις ταξιτζίδικες συνήθειες χιλιάδων ανθρώπων στην ελληνική πρωτεύουσα έγραψε στο Medium για τα επόμενα σχέδια. Τα οποία ακούγονται αρκούντως μεγαλεπίβολα.

Η εταιρεία σχεδιάζει την επέκτασή της σε νέες αγορές της Νότιας Αμερικής αλλά κοιτάζει και πιο ψηλά στον χάρτη, με τον Ν. Δρανδάκη να λέει πως “για προφανείς λόγους ο επόμενος στόχος μας είναι η Βόρεια Αμερική”.

Παράλληλα η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει δύο ερευνητικά hub εκτός Ελλάδας, ένα στο Άμστερνταμ και ένα στο Βερολίνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν σχέδια για την Αθήνα. “Δεύτερος στόχος μας είναι να δυναμώσουμε την ομάδα των μηχανικών μας στην Αθήνα” γράφει ο συνιδρυτής της Beat και προσθέτει πως την επόμενη χρονιά η εταιρεία θα βρίσκεται σε νέα γραφεία στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, στα οποία θα βρουν στέγη νέες startups καθώς και ανεξάρτητοι επαγγελματίες. “Οραμά μας είναι να κάνουμε τα νέα μας γραφεία ένα τεχνολογικό hub που θα φιλοξενεί εταιρείες και επαγγελματίες ώστε οι συνέργιες που θα δημιουργηθούν να αποτελέσουν καταλύτεες για την παραγωγικότητα και την παραγωγή ιδεών” αναφέρει ο ίδιος.

¨Πραγματικά πιστεύουμε ότι το νέο μας hub στην Αθήνα δεν θα προσελκύσει μόνο κορυφαία ταλέντα από την Ελλάδα αλλά θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε ταλέντα και απ΄οτο εξωτερικό, κυρίως Έλληνες που εγκατέλειψαν τη χώρα” προσθέτει και αναφέρει ότι η Beat θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταστέγασης ώστε να ενθαρρύνει όσους θέλουν να έρθουν εδώ στα νότια.