Ανεβαίνει επίπεδο η εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Vodafone κατά τη διάρκεια περιαγωγής

Ανεβαίνει επίπεδο η εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Vodafone κατά τη διάρκεια περιαγωγής

Συντάκτης: Deasy @ 27.11.2017

Nέες αποκλειστικές υπηρεσίες για εταιρικούς πελάτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη φέρνει η Vodafone κάτω από την ομπρέλα Vodafone Business Roaming. Οι δύο νέες υπηρεσίες Vodafone Business Travel Back Up και Vodafone Business Travel No1 έχουν ως στόχο να απαλλάξουν τους εταιρικούς πελάτες από το άγχος των απρόβλεπτων καταστάσεων, εξασφαλίζοντας επίσης ελεύθερη και αδιάλειπτη επικοινωνία κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών.

Ειδικότερα, η υπηρεσία Vodafone Business Travel Back Up εξασφαλίζει την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση συσκευής την επόμενη μέρα, οτιδήποτε και εάν συμβεί στο τηλέφωνο ενός εταιρικού πελάτη κατά την διάρκεια του επαγγελματικού ταξιδιού του σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής της συσκευής  τους, οι εταιρικοί πελάτες της Vodafone μπορούν να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών στο +30 6944441399 για να δηλώσουν το περιστατικό και να ενημερώσουν για την ακριβή διεύθυνση στο εξωτερικό όπου επιθυμούν να παραλάβουν την συσκευή αντικατάστασης.

Επιπλέον, μαζί με τη συσκευή, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής κάρτας SIM με τον αριθμό του συνδρομητή, ενώ ο συνδρομητής ενημερώνεται με email για την πορεία παράδοσης της συσκευής και έχει και τη δυνατότητα να ελέγχει την πορεία παράδοσης.

Παράλληλα, με την υπηρεσία Vodafone Business Travel No1 οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν να μιλούν δωρεάν με έναν τηλεφωνικό αριθμό σταθερού ή κινητού, που θα ορίζουν οι ίδιοι, χωρίς να καταναλώνουν χρόνο από το πακέτο τους, ή να χρεώνονται επιπλέον, σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε. Η ελεύθερη επικοινωνία με αριθμό της επιλογής  του εταιρικού πελάτη της Vodafone ισχύει για όλη την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα της Ε.Ε.

Οι εταιρικοί πελάτες Vodafone μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Είτε καλώντας στο 1399 από την Ελλάδα και στο +30 6944441399 από χώρα της Ε.Ε., είτε μέσω των καταστημάτων Vodafone στην Ελλάδα, είτε τέλος, μέσω του λογαριασμού τους στο My Account.