“Μιλάει” ελληνικά το PlayStation 4

“Μιλάει” ελληνικά το PlayStation 4

Συντάκτης: Deasy @ 21.08.2017

Τη δυνατότητα επιλογής της ελληνικής γλώσσας έχουν πλέον οι χρήστες του PlayStation 4, μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση της νέας ενημέρωσης που είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές ημέρες. Εκτός της ελληνικής γλώσσας στο μενού του συστήματος, η νέα ενημέρωση για το PlayStation περιλαμβάνει επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως:

Οικογενειακοί λογαριασμοί: το νέο σύστημα θα προσφέρει μια πιο ευέλικτη εμπειρία για τις οικογένειες στο PS4, διευκολύνοντας την εγκατάσταση των λογαριασμών PSN για τα παιδιά και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν λειτουργίες διαφορετικές για το κάθε παιδί, γεγονός που εξασφαλίζει μία πιο ασφαλή πλοήγηση.

Ενημερώσεις ειδοποιήσεων: Οι ειδοποιήσεις pop-up μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο PS4. Θα υπάρχει επίσης η επιλογή να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις σας. Οι ειδοποιήσεις μπορούν επίσης να προβληθούν από το Quick Menu, ώστε να μην χρειαστεί να αφήσετε το παιχνίδι σας.

Virtual Surround στο PS VR: Το PlayStation VR θα υποστηρίζει ήχο surround 5.1 ή 7.1 καναλιών στα ακουστικά όταν παρακολουθείτε Blu-ray και DVD σε λειτουργία Cinematic, προσφέροντας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής.  

Twitch: Το PS4 Pro θα υποστηρίξει ανάλυση 1080p 60fps κατά τη διάρκεια live streaming στο Twitch, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν broadcast τις εμπειρίες τους, σε ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιόπιστη ροή.