Στρατηγική συνεργασία VivaWallet με Alipay

Στρατηγική συνεργασία VivaWallet με Alipay

Οι επαγγελματίες που έχουν λογαριασμό VivaWallet μπορούν να λάβουν πληρωμές με Alipay.

Συντάκτης: Deasy @ 31.07.2017

Πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο, το Alipay, αποκτούν οι επαγγελματίες με λογαριασμό VivaWallet, καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία, λανσάροντας ήδη την υπηρεσία.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, όσες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν VivaWallet λογαριασμό μπορούν να δέχονται πληρωμές από το δημοφιλέστερο κινέζικο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι». Ο πελάτης σκανάρει απλά με το κινητό του τηλέφωνο το QR code που βρίσκεται τοποθετημένο στο ταμείο και η διαδικασία πληρωμής ολοκληρώνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Προκειμένου ένας επαγγελματίας να αποκτήσει τη δυνατότητα να λάβει πληρωμές με Alipay, αρκεί απλά να δημιουργήσει ένα επαγγελματικό λογαριασμό VivaWallet και να εκτυπώσει το ειδικό QR code που θα βρει στο ηλεκτρονικό του «πορτοφόλι». Πληρωμή με Alipay, γίνεται επίσης μέσα από τις συσκευές VivaWallet POS.

Η συμφωνία των δύο πλευρών έρχεται σε μια περίοδο που το τουριστικό ρεύμα από την Κίνα αυξάνεται συνεχώς. Ειδικότερα, κατά το 2017 εκτιμάται ότι περισσότεροι από 150.000 τουρίστες από την Κίνα επισκέφθηκαν τη χώρα μας, αριθμός που αναμένεται να κινηθεί ανοδικά μέσα στα επόμενα χρόνια.