Μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας του smartphone με τη δωρεάν εφαρμογή της Kaspersky Lab

Μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας του smartphone με τη δωρεάν εφαρμογή της Kaspersky Lab

Συντάκτης: Deasy @ 04.07.2017

Λύση σε ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των smartphones υπόσχεται να δώσει η Kaspersky Lab με τη νέα δωρεάν εφαρμογή της. O λόγος για την εφαρμογή Battery Life για Android smartphones  που σχεδιάστηκε για να αυξήσει τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής.

Η λύση της Kaspersky Lab αναλύει όλες τις εφαρμογές στο κινητό του χρήστη και βρίσκει ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς το 96% των εφαρμογών στις συσκευές Android λειτουργούν στο υπόβαθρο του κινητού ακόμα και αν ο χρήστης δεν τις έχει ανοίξει. Το «Battery Life» σταματάει τις «αδηφάγες» αυτές εφαρμογές με ένα μόνο άγγιγμα, αυξάνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας. Το «Battery Life» προειδοποιεί επίσης τον χρήστη με ένα επείγον μήνυμα στην περίπτωση που κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια από ό,τι συνήθως.    

Ένα ακόμη χρήσιμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής «Battery Life» είναι ότι έχει τη δυνατότητα να υπολογίσει πόση ώρα απομένει μέχρι η μπαταρία του smartphone να είναι τελείως χαμηλή. Αυτή η πληροφορία δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να βρουν άμεσα τρόπο να φορτίσουν το κινητό τους, ώστε να μην μείνουν χωρίς επικοινωνία όταν την χρειάζονται περισσότερο. Το «Battery Life» ενημερώνει επίσης πόση ώρα χρειάζεται για να φορτιστεί πλήρως το κινητό.

Το Kaspersky Battery Life καταλαμβάνει 15 MΒ χώρο και λειτουργεί σε πλατφόρμα Android 4.1 - 6.0.1 σε περιορισμένο αριθμό γλωσσών. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download εδώ.