Λύση για συναλλαγές μέσω εφαρμογών messaging από τη Warply

Λύση για συναλλαγές μέσω εφαρμογών messaging από τη Warply

Συντάκτης: Deasy @ 03.07.2017

Μια νέα λύση, το Keyboard Payments, που προσφέρει σε κάθε συνεργαζόμενη τράπεζα τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες mobile banking μέσα από τα messaging apps, όπως το Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, Telegram, λανσάρει η Warply.

Ειδικότερα, τo Warply Keyboard Payments μπορεί πολύ εύκολα να διασυνδεθεί με το app όλων των τραπεζών, με την ενσωμάτωση του Warply SDK στην τραπεζική εφαρμογή, ενώ διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα εικαστικής διαμόρφωσης σύμφωνα με την εικόνα της κάθε τράπεζας.  

Για το χρήση, η λύση σημαίνει πιο άμεσες συναλλαγές, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που γνωρίζει και χρησιμοποιεί. Αρκεί να κάνει ένα update της mobile banking εφαρμογής που χρησιμοποιεί και έχει ενσωματωμένο το Warply Keyboard Payments, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει άλλη εφαρμογή ή να μπει σε νέο webpage.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας μέσα στο messaging app, ενεργοποιεί το Keyboard Payments, επιλέγει το όνομα του φίλου του όπου θέλει να μεταφέρει χρήματα, επιλέγει το πόσο που επιθυμεί και ολοκληρώνει τη συναλλαγή μέσα από το chatting app, χωρίς να μεταβεί σε άλλη εφαρμογή.

Με τη χρήση του Warply Keyboard Payments ο χρήστης έχει συναλλαγές με ασφάλεια καθώς η υπηρεσία του Keyboard Payments ενσωματώνεται και βασίζεται στις υποδομές της Τράπεζας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Warply Keyboard Payments έχει ήδη επιλεγεί από τράπεζες του εξωτερικού.