Δύο νέοι ευρυγώνιοι E-mount Full-Frame φακοί από τη Sony

Δύο νέοι ευρυγώνιοι E-mount Full-Frame φακοί από τη Sony

Συντάκτης: Deasy @ 22.05.2017

Με δύο ευρυγώνιους φακούς εμπλουτίζει τη γκάμα των επιλογών που προσφέρει στους κατόχους των mirrorless φωτογραφικών μηχανών η Sony.

Οι νέοι E-mount Full-Frame φακοί περιλαμβάνουν τον ευρυγώνιας εστίασης φακό με ζουμ, FE 16-35mm F2.8 GM και τον υπερ-ευρυγώνιας εστίασης φακό FE 12-24mm F4 G, προσθήκες με τις οποίες η σειρά φακών Ε-mount Full-Frame της εταιρείας καλύπτει πλέον από την ευρείας κλίμακας εστίαση 12 χιλιοστών έως και τον υπερ-τηλεφακό 800 χιλιοστών, όσον αφορά τη συστοιχία εστιακού επιπέδου.

Ο νέος FE 16-35mm F2.8 GM είναι το πρώτο ευρυγώνιο μοντέλο της σειράς G Master και προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία λήψης - τοπία, αρχιτεκτονική, κοντινά πορτραίτα, σπορ, δράση και πολλά άλλα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο νέος φακός διαθέτει υψηλή ευκρίνεια από άκρη σε άκρη, μειώνει ακόμα περισσότερο τη χρωματική εκτροπή, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετική ανάλυση σε όλο το εύρος της μεγέθυνσης και το εύρος του διαφράγματος.

Ο νέος φακός FE 12-24mm F4 G προσφέρει μια δυναμική προοπτική σε λήψεις τοπίων, αρχιτεκτονικής και εσωτερικών χώρων και είναι ιδανικός τόσο για φωτογραφίες όσο και για βιντεοσκόπηση. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει αντίστοιχα πλεονεκτήματα με το προηγούμενο, σε ότι αφορά την ευκρίνεια και την χρωματική απόκλιση.

Και οι δύο φακοί είναι ανθεκτικοί στην υγρασία και τη σκόνη

Ο SEL1635GM θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2017, ενώ ο SEL1224G θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2017.