Διαθέσιμα τα AirPods

Διαθέσιμα τα AirPods

Συντάκτης: Deasy @ 13.12.2016

Μόλις χθες αναρωτιόμασταν τι έχει συμβεί με τα νέα ακουστικά που ανακοίνωσε η Apple στο λανσάρισμα του iPhone και σήμερα τελικά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η διάθεσή τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα AirPods έχουν ανέβει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε  η ίδια ανακοίνωση θα ξεκινήσουν οι παραλαβές και στα φυσικά καταστήματα, τα δικά της αλλά και των συνεργατών της. Όμως, όπως τουλάχιστον αναδεικνύεται από τις πρώτες παραγγελίες, η παραλαβή των ακουστικών θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και η πρώτη παρτίδα θα είναι περιορισμένη. Το κόστος των AirPods φθάνει τα 159 δολάρια.

Με την εξέλιξη αυτή η Apple προλαβαίνει έστω και οριακά την εορταστική περίοδο των αγορών. Ωστόσο, η δίμηνη καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα των AirPods (Οκτώβριο είχε αναφέρει αρχικά η εταιρεία ότι θα κυκλοφορούσαν) παραμένει ένα φάουλ στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει η αμερικάνικη εταιρεία  τα προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση της Apple δεν γίνεται κάποια αναφορά στους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτήν την καθυστέρηση.