Προσιτή λύση παρακολούθησης από τη D-Link

Προσιτή λύση παρακολούθησης από τη D-Link

Συντάκτης: Deasy @ 24.10.2016

Τη σειρά λύσεων παρακολούθησης για το σπίτι και το γραφείο εμπλουτίζει η D-Link με τη νέα κάμερα Wide Eye Full HD 180ο. Η νέα κάμερα βοηθά το χρήστη να εντοπίσει το καλύτερο σημείο τοποθέτησής της, λόγω του ενσωματωμένου Signal Locator LED που υποδεικνύει πόσο δυνατό είναι το σήμα του Wi-Fi, ώστε να γίνεται η επιλογή του καλύτερου δυνατού σημείου και έτσι να μπορεί να έχει συνεχή παρακολούθηση, χωρίς διακοπές. Αφού τοποθετηθεί, η κάμερα προσφέρει δυνατότητα θέασης ενός ολόκληρου δωματίου σε υψηλή ανάλυση 1080p, καθώς διαθέτει ευρυγώνιο φακό για πανοραμική θέαση 180°.

Επιπλέον, χάρη στην κινούμενη κεφαλή, η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία σε διακριτικά σημεία στο σπίτι και το γραφείο, ακόμη και στο ταβάνι. Διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία νυχτερινής λήψης και ανίχνευσης κίνησης και ήχου, ενώ υποστηρίζει την εφαρμογή mydlink app για να μπορεί ο χρήστης να παρακολουθεί τα πάντα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Wide Eye Full HD 180ο Panoramic Camera προσφέρει τη δυνατότητα υποδοχής κάρτας microSD, επιτρέποντας την καταγραφή βίντεο επάνω στην κάμερα και εξαλείφοντας εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα συνδεδεμένο υπολογιστή. Μάλιστα, μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει η εγγραφή αμέσως μόλις ανιχνευτεί ασυνήθιστη κίνηση ή ήχος.

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά έως το τέλος της χρονιάς.