Το Facebook θέλει χρώμα στα σχόλια

Το Facebook θέλει χρώμα στα σχόλια

Της τρελής θα γίνει

Συντάκτης: Deasy @ 08.09.2017

Προχθές Τετάρτη το ενημερωμένο The Next Web (TNW) ανέφερε σε δημοσίευμά του πως το Facebook ετοιμάζεται να δώσει περισσότερο χρώμα στη ζωή των χρηστών του. Ισως αυτό εκ πρώτης όψεως να είναι καλό “στην γκρίζα πραγματικότητα που ζούμε” (και παρόμοια κλισέ) αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα το χαρεί ιδιαίτερα.

Μάλλον γνωρίζεις και ίσως έχεις δοκιμάσει τη δυνατότητα να βάλεις χρώμα στο φόντο μιας δημοσίευσής σου στο Facebook. Ισως σε κάποιες περιπτώσεις το χρώμα να βοηθά στη διάδοση του μηνύματος. Για παράδειγμα, ένα “έλα μωρή Εθνικάρα αρρώστια” μπορεί να έχει περισσότερο αντίκτυπο αν το γράψεις στο Facebook status σου με γαλάζιο φόντο.

Όμως τι θα έλεγες αν και όλοι οι φίλοι σου μπορούσαν να βάζουν χρώματα στα δικά τους σχόλια, κάτω από το δικό σου -χρωματιστό- status update;

Η κατάσταση μπορεί να γίνει εφιαλτική, αν σκεφτείς πως αυτό εδώ το παράδειγμα που δημοσιεύεται στο TNW έχει μονο τρία σχόλια.

Οπως καταλαβαίνεις, το εμβριθές σου σχόλιο μπορεί να το καταπιούν δεκάδες χρωματιστά σχόλια από κάτω που θα πληγώνουν τα μάτια του περαστικού αναγνώστη.

Χαρά που θα κάνουν οι οφθαλμίατροι…