12 Σεπτεμβρίου, η ώρα της αλήθειας για το νέο iPhone

12 Σεπτεμβρίου, η ώρα της αλήθειας για το νέο iPhone

Συντάκτης: Deasy @ 30.08.2017

Στις 12 Σεπτεμβρίου σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone η Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, που συνήθως έχει εξαιρετική πληροφόρηση για εξελίξεις στην αμερικάνικη εταιρεία.

Το ενδιαφέρον για το iPhone 8 είναι βεβαίως ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς είναι δεδομένο ότι η Apple θα έχει προχωρήσει σίγουρα σε μια αισθητική ανανέωση της συσκευής (ύστερα από 3 συνεχόμενα μοντέλα με περίπου ίδιο design) ενσωματώνοντας οθόνη, που θα καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας. Εφόσον προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση βεβαίως λογικά θα χαθεί ένα χαρακτηριστικό που αποτελούσε κάτι σαν trademark για όλα τα προηγούμενα μοντέλα, το κεντρικό hardware πλήκτρο κάτω από την οθόνη. Ταυτόχρονα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο καλούδι (μικρό ή μεγάλο) έχει προσθέσει η αμερικάνικη εταιρεία στη νέα της πρόταση, για την οποία όλες οι φήμες λένε ότι θα είναι η πιο ακριβή που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, ξεπερνώντας το φράγμα των 1.000 δολαρίων.

Στην ίδια εκδήλωση αναμένονται ανακοινώσεις τόσο για το νέο Apple TV, που θα υποστηρίζει 4Κ περιεχόμενο αλλά και (πιθανότατα) το Apple Watch.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα παράμετρος είναι ότι η εκδήλωση θα είναι πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στο νέο αμφιθέατρο Steve Jobs (βλέπε φωτογραφία), που έχει προστεθεί στο ολοκαίνουριο στρατηγείο της Apple.