Η Uber διαλέγει τον Ντάρα

Η Uber διαλέγει τον Ντάρα

Άραγε ο Ντάρα θα διαλέξει την Uber;

Συντάκτης: Deasy @ 29.08.2017

Για τη θέση του επικεφαλής της Uber λέγεται πως τα φαβορί ήταν τα εξής δύο, ο πρώην επικεφαλής της General Electric , Τζεφ Ιμελτ και η νυν διευθύνουσα σύμβουλος της Hewlett Packard, Μεγκ Γουίτμαν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Uber όμως αποφάσισε πως στη θέση του οδηγού πρέπει να τοποθετηθεί ο 48χρονος και μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Expedia, Ντάρα Κοσροουσάχι και αν νομίζεις πως έχει πάθει τίποτα το πληκτρολόγιό μας, ορίστε το όνομα του ανθρώπου στα αγγλικά: Dara Khosrowshahi, νομίζουμε πως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά στην απόδοση στα ελληνικά.

Απομένει μόνο μια… λεπτομέρεια, να δεχθεί ο εν λόγω (ο Ντάρα δηλαδή) την πρόταση της Uber και να εγκαταλείψει την Expedia στην οποία αν κρίνει κανείς από τους αριθμούς τα πηγαίνει πολύ καλά. Από την πλατφόρμα της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν πέρυσι κρατήσεις συνολικής αξίας 72 δισ. δολαρίων. Ο Ντάρα έχει εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και των ταξιδιών οπότε ο ο τομέας των ταξί και των μισθώσεων αυτοκινήτων αν θέλεις να το πάμε κάπως πιο γενικά δεν του είναι απολύτως άγνωστος.

Επίσης, ο Ντάρα είναι από τα στελέχη που δεν μασάνε τα λόγια τους όταν πρόκειται να επικρίνουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ισως, αν ο Τραμπ τον σταματούσε στον δρόμο ο Ντάρα θα του απαντούσε όπως ένας ταξιτζής της Αθήνας, “δεν βολεύει φίλε”.