Μυστήρια συσκευή σώζει γυναίκα

Μυστήρια συσκευή σώζει γυναίκα

Συντάκτης: Deasy @ 13.07.2017

Τα αμερικανικά μέσα αναφέρονται εδώ και λίγες ημέρες σε ένα παράξενο περιστατικό που έλαβε χώρα σε μια μικρή πόλη, κοντά στην Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό.

Η αστυνομία της πόλης συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος άρχισε να καβγαδίζει με τη σύντροφό του επειδή θεωρούσε πως τον απατάει. Ο καβγάς εξελίχθηκε σε βιαιοπραγία, με τον άνδρα να χτυπάει την κοπέλα και, κάποια στιγμή, να τη ρωτάει φωνάζοντας αν κάλεσε την αστυνομία, ενώ άρχισε να την απειλεί και με το όπλο του

Η φράση “κάλεσες την αστυνομία;” φαίνεται πως ξύπνησε μια συσκευή που ήταν κάπου στο σπίτι και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Δεδομένου ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος κλήθηκαν και οι ειδικές δυνάμεις -η γνωστή μας SWAT τόσο αμερικανικό σινεμά δεν πάει ποτέ χαμένο- και τελικά ο άνδρας συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει 14 κατηγορίες μεταξύ των οποίων οι σωματικές βλάβες, απειλή κτλ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ουδείς έχει αποκαλύψει την ταυτότητα της συσκευής. Το Amazon Echo, που ίσως είναι η πρώτη σου σκέψη, δεν πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις. Το Google Home επίσης, αλλά ο σερίφης της περιοχής υποστηρίζει πως τα χειρότερα αποτράπηκαν χάρη στην επέμβαση της θαυματουργής τεχνολογίας.